Cautare

288 de rezultate pentru "loredana nita" (2.78 secunde)
"Luxury Show" va fi un spectacol de lumini si muzica, la care vor participa si unele dintre cele mai renumite nume ale scenei, cum ar fi Stefan Banica jr si Loredana.
Mai multe persoane, printre care se numara Amalia Opritescu, Vasile Condurache, Florin Tulbure, Cosmin Vilcu si Loredana Trohanel au pus pe picioare o afacere care urma sa le aduca, in perioada iunie 2005-august 2006, un profit de aproape 900 de mii de lei si asta numai cu ajutorul unui calculator conectat la o imprimanta, pe care Amalia Opritescu le avea in locuinta sa.
Ford Fiesta ramane cel mai cautat model, insa avem cereri si pentru Ford Focus, datorita raportului extraordinar pret- calitate“, a spus Loredana Gheorghe, coordonator marketing la Plusauto.
Magazinul Real Constanta Nord, ce va fi deschis publicului incepand de astazi, a avut inaugurarea oficiala in seara zilei de ieri, la eveniment fiind prezente oficialitati locale precum si VIP-uri din randul carora nu au lipsit Mihaela Radulescu si Loredana Groza.
Loredana Croicia, directorul de marketing si vanzari Baneasa Shopping City, da amanunte despre primul cinematograf "Drive In" din Romania. - La putine zile dupa aniversarea unui an de la inaugurarea Baneasa Shopping City aduceti in Bucuresti o premiera absoluta:
CNN a participat la inregistrari alaturi de doua nume faimoase - Loredana si BUG Mafia - pentru a afla cine a avut cea mai mare influenta asupra lor si ce mesaje vor sa transmita fanilor.
Ministerului Apararii si cu experti din Ministerului de Interne se vor pune de acord asupra unei formule de recalculare a pensiilor, iar militarii si politistii ar putea beneficia, in plus, de conditii diferite de pensionare printr-un act special", a declarat Loredana Manolache, consilier de comunicare in Ministerul Muncii.
Speram sa venim in ajutorul cumparatorilor si acestia sa economiseasca timp", ne-a spus Loredana Albu, Managing Partner la Be Igloo.
Loredana, Zdob si Zdub, CRBL, Connect-R, Alex Velea, Holograf, Vunk , Puya, Corina, Hi Q, Akcent, Delia. Parteneri ai evenimentului de la Craiova sunt RECON, Societatea de Constructii in Transporturi Bucuresti, MITLIV, CIVITAS si Domeniul Coroanei Segarcea.
Loredana Dinu (foto), de la CS Universitatea Craiova, Anca Maroiu, Ana Maria Branza, Simona Alexandru (toate trei de la Steaua Bucuresti), dar si selectionerul craiovean al lotului, Dan Podeanu, au urcat la munte, pentru pregatire fizica, din 4 ianuarie, si vor incheia stagiul sambata.
componentele lotului national de scrima Ana Maria Branza, Simona Gherman, Loredana Dinu si Anca Maroiu, fostele gimnaste Corina Ungureanu si Andreea Raducan, fosta jucatoare de tenis de masa Otilia Badescu, fostele canotoare Doina Ignat si Camelia Mihalcea, fostele baschetbaliste Carmen Tocala si Svetlana Dragusin, precum si instructorul de fitness Florentina Opris.
Acesta a deplasat la Hunedoara un lot alcatuit din urmatoarele jucatoare: Carmen Bonciog, Dominique Gherghe, Andreea Nicoara, Cristina Cioboata, Gabriela Geica, Madalina Ion Trusca, Ionela Mitran si Loredana Vasilcoiu.
Elena Bogdan (locul 203 WTA) favorita numarul 4 la simplu, junioara Ioana Loredana Rosca si Ana Vladutu. Acestea din urma sunt beneficiare ale unui wild-card din partea organizatorilor.
Simona Gherman, medaliata cu aur la spada individual, craioveanca Anca Maroiu, medaliata cu argint la spada individual, echipa feminina de spada, care le cuprinde si pe Ana Maria Branza, si pe craioveanca Loredana Dinu (CS Universitatea Craiova), de asemenea, medaliata cu argint, si echipa masculina de sabie (Rares Dumitrescu, Florin Zalomir, Tiberiu Dolniceanu, Alexandru Siriteanu), vicecampioana europeana, au primit flori si au fost felicitate de presedinta ANST, dar si de vicepresedintele Alin Petrache.
Vom fi reprezentati la Londra de o singura sportiva, spadasina Loredana Dinu, dar totusi este o performanta, in conditiile in care trecuse mult timp de cand nu mai avusesem un reprezentant la competitia suprema.
Medalia de bronz a fost impartita de doua echipe participante, medalia de argint a mers la Afro-man Darius, aurul a fost castigat de curajoasa Diana care a schiat doar in costum de baie iar Cupa Master of the snow 2013 si ski-pass gratuit pentru tot sezonul a fost castigate de balerinele Loredana si Daria!
echipa feminina de spada, formata din Ana Maria Popescu, Simona Gherman, Simona Pop si Loredana Dinu, a castigat aurul olimpic, invingand categoric China, cu 44-38 Victoria fetelor din echipa de spada in fata reprezentativei Chinei a fost realizata intr-o maniera entuziasmanta.
Loredana Iriciuc) O noua politica de blocare a conturilor si comentariilor a fost sesizata pe Facebook, iar compania americana nu a comunicat inca nimic in aceasta privinta.
In finala, eleva lui Horia Brenciu i-a invins pe Vizi Imre (Marius Moga), Cristi Nistor (Loredana) si pe Tibi Scobiola (Smiley).
Tot de ordinul zecilor de mii de euro sunt si castigurile unor artisti ca Loredana sau Horia Brenciu, care primesc 20.000 de euro, pentru fiecare cantare.
google-analytics.com